Yksityisille

Tyypillisiä yksityisen henkilön ja perheen juridisen avun tarpeita ovat perhejuridiikkaan liittyvät asiat kuten avioehdon laatiminen, testamentit, ennakkoperinnöt, perunkirjoitukset ja perinnönjaot, edunvalvontavaltakirja, lahjakirjat ja avio- ja avoeroon liittyvät asiat. Edelleen lakimiehen neuvoja tarvitaan, kun laaditaan sopimuksia kuten irtaimen kauppakirja, kiinteistön kauppa, vuokrasopimus tai kun jo olemassa olevaan omaisuuteen tai sopimukseen liittyy ongelmia. Tyypillisä ovat mm kiinteistöasiat, asunnon rakennusvirheet ja urakkariidat. Myös työsuhteisiin liittyvät erimielisyydet työantajan ja työntekijän välillä ovat arkisia asioita nykyään.

Vanhasta työelämästä erityisenä osa-alueenani on viikko-osakekauppojen kuluttajasuojakysymykset.

Oletko kirjoittanut itse sopimuksen tai asiakirjan, mutta tarvitsisit jonkun varmistamaan sen sisällön asianmukaisuuden? Teen tarkistuksia, alkaen 30€ (sis. alv) / sopimus.

Askarruttaako joku asia, muttet ole uskaltanut soittaa lakimiehelle palkkion pelossa? Soita minulle – katsotaan mitä asialle tulisi tehdä. Alkuneuvottelu ei maksa sinulle mitään.